top of page

SPI Fiber lézer rendszerek

Dnm7MPFXoAEdyFi.jpg
SPI Fiber laser Quantum lasertech.jpg

Az SPI jelölő lézerek hihetetlenül széles körben alkalmazhatók. A Fiber lézerek mára a legfontosabb szereplővé váltak a fém, valamint a műanyag jelölés, megmunkálás területén. A mikro megmunkáláshoz elengedhetetlenül szükséges teljesítmény stabilitás teszi lehetővé, hogy a Fiber lézerrel precíz anyageltávolítást lehessen megvalósítani. Egyre növekszik azon alkalmazások száma, ahol a Fiber lézerrel őrlést, fúrást és mikrovágásokat végeznek. A lézerforrás variálhatósága, rugalmassága teszi lehetővé újabb és újabb alkalmazási területeken való felhasználását nap, mint nap.
Az SPI lézerek a legtöbb ipari szektorban bizonyítottak. Az iparban egyre szélesebb területen fellépő igény, mely a különböző anyagok jelölésére és megmunkálására irányul, a gyártástechnológiai folyamatok nyomon követésének automatizálási céljából, leginkább a lézeres rendszerek variálhatóságával, rugalmasságával oldható meg.

redENERGY® 

Az SPI redENERGY impulzus lézerekkel kiváló eredményeket tudtunk elérni nem csak a jelölés, de a mikromegmunkálás területén is.
Ez a lézertípus kiválóan alkalmas a nagypontosságú mikromegmunkálási alkalmazások széles skálájának megvalósítására. Az SPI redENERGY impulzus lézerének kulcsfontosságú tulajdonsága a 25 különböző hullámformából való választhatóság és az ebből adódó flexibilátásának óriási előnye.

redPOWER® 

A redPOWER sorozatú Fiber lézert az SPI kifejezetten a megbízhatóság, a teljesítmény és a felhasználó biztonságának figyelembevételével fejlesztette ki. Az SPI nagyteljesítményű redPOWER Fiber lézer rendszer, a változtatható kimeneti teljesítmény szabályozása révén nagyfokú flexibilitást jelent az integrátor és gépépítő cégek számára, az ipari szektor részére építendő, vágó és hegesztő berendezések gyártásánál

További információkért töltse le katalógusainkat!

Árajánlat kéréshez forduljon értékesítő kollégáinkhoz!

bottom of page